Om Oss

So Good Scandinavia AB startades 2014 och är resultatet av ett samarbete mellan Be Good Sweden AB och Bry Dig AB. So Good importerar nyttiga och innovativa produkter som håller hög kvalitet och ligger rätt i tiden för den nordiska marknaden. Det första varumärket vi introducerar heter Novo Easy Protein och är ett Brittiskt varumärke som tar fram funktionella produkter med enastående näringsvärden, utan att tumma på den goda smaken. Den första produkten vi kommer att lansera är Protein Bites som skördar stor framgång världen över tack vare sin innovativitet och höga proteinhalt.

begoodgross-logo

Be Good grossisten är en grossist inom livsmedel. Vårt arbetssätt skiljer sig lite grann från övriga grossister, då vi istället för att tillhandahålla produkter av alla möjliga dess slag och kvalitet, har valt att fokusera på ett noggrant utvalt sortiment av kvalitetsprodukter inom dryck och snacks. Detta för att våra kunder skall vara trygga med att få den bästa produkten på marknaden. Vare sig det är vårt egna varumärke Be Good mineralvatten eller våra leverantörers produkter är våra höga krav på innehåll, smak och syfte detsamma. En bra produkt anser vi ska ha ett bra innehåll, en god smak och ett tydligt budskap.

bry_dig-logo

Bry Dig drivs av att erbjuda marknaden goda och nyttiga produkter. På Bry Dig bryr vi oss om våra kunder och produkter. För oss är det viktigt att arbeta med råvaror som är nyttiga, håller hög kvalitet och ger bästa funktion. Vår ambition är också att alltid ha nöjda kunder.

Kärnprodukten i Bry Digs sortiment är Eat Natural Bars. I dessa goda bars, av nötter och torkad frukt, används bara de finaste råvarorna och varje bit framställs med största omtanke. Bry Dig har som mål att växa i både volym och antal produkter.